پرش لینک ها

بوراک،از رویا تا موفقیت

سرآشپز اوزدمیر در 24 مارس 1994 در استان هاتای ترکیه به دنیا آمد.او از لحظه ورود تا زمان بدرقه با مشتریانش با لبخند رفتار می کند. در سن 13 سالگی،او کار خود را شروع کرده بود و از پدربزرگش یاد می گرفت و در کنار او در آشپزخانه کار می کرد. غذاهای بوراک سرآشپز ترکیبی از غذاهای ترکی و عربی است.

سبک کاری خاص او و پختن غذا های غول آسا و عدم چرخش چشم وسر درحین پخت،از مواردی است که باعث معروفیت این آشپز جوان شده است.

 

در ادامه به خلاصه ای از روند پیشرفت این هنرمند جوان می پردازیم:

نساجی و پرورش فکر:

محمد در نوجوانی در کارگاه نساجی پدرش کار می کرد.سپس وارد یک شرکت باربری شد و بعد از آن،در سن 13 تا 14 سالگی در یک رستوران مشغول به آشپزی شد.بوراک با توجه به علاقه ای که به آشپزی داشت،تصمیم گرفت شغل پدری خود را ادامه دهد.در سال 2011 او هفده سال داشت که با همراهی خانواده اش توانست رستورانی به نام تمدن هاتای در محله آکسارای استانبول افتتاح کند.

 

نبوغ و پرورش آن:

بعدها در دوران حرفه ای خود و با ظهور رسانه های اجتماعی، سرآشپز بوراک کمبود محتوای آشپزی را در این پلتفرم ها دید و از آنجایی که مشتاق بود اشتیاق خود را با مردم به اشتراک بگذارد، ایده ارسال ویدیوهایی برای نمایش برخی از ویژگی های خاص خود را داشت،غذاهایی که خودش پخته بود را کم کم شروع به انتشار کرد.

ویدیوهای او به سرعت هم در ترکیه و هم در سایر نقاط جهان در فضای مجازی پخش شد و او را تبدیل به یک برند آشپزی کرد.

آشپز بوراک اکنون شش رستوران در ترکیه دارد که هفتمین و اولین رستوران خارج از ترکیه او در مرکز شهر دبی قرار دارد.

حال به برخی از ویژگی های شخصیتی او می پردازیم:

چهره ی همیشه خندان:

محمد همیشه با چهره خندان با مشتریان برخورد میکند.وی لبخند و برخورد خوب را یکی از رمز های کسب و حفظ مشتری معرفی کرده است.

رفتار گرم و صمیمانه با مشتریان:

محمد میگوید افرادی که به رستوران من می آیند،مهمان هستند نه مشتری.چرا که برای دیدن و هم صحبتی با من می آیند،پس رفتار من و پرسنلم باید بهترین باشد.

پختن غذا با چشمانی بسته:

بوراک توانایی پختن غذا با چشمانی بسته را دارد.او دیگ های بزرگ را بدون آنکه ذره ای غذا بیرون بریزد،بر می گرداند.هنر ویژه محمد پختن غذاهای غول آساست.بوراک برای بریدن و تقسیم غذاهایش از شمشیر استفاده میکند.

کارهای ویژه و خیر:

بوراک غذاهای خود را در محله های فقیر نشین پخش میکند.او با کودکان دچار عقب ماندگی صحبت و سعی در شاد کردن آنان دارد.بوراک به خانه سالمندان رفته و غذاهای خاص خود را با آنان به اشتراک میگذارد.

در دوران کرونا،بوراک غذاهای خود را به روش های نوین بسته بندی و به نقاط محروم میرساند.در زمان زلزله بوراک به مردم ثابت کرد که هرگز آنان را تنها نمیگذارد.

شعار محمد،تلاش تلاش تلاش:

بوراک در صحبت های خود به ایمان قلبی خودش اشاره کرد و گفت زمانی که قلبا به خودتان ایمان داشته باشید و موفقیت خود را باورکنید،می توانید به هدفتان برسید.او گفت هر روز از خواب بیدار میشوم،انگار اولین روز زندگیم است و با تمام وجود برای موفقیت بیشتر و بیشتر تلاش میکنم.

با آشپزی از بچگی تا بزرگسالی:

محمد از بچگی نزد پدر و پدربزرگ خود آشپزی را یاد گرفت.او در این رابطه گفت :من هر تابستان نزد پدربزگم به رستوران میرفتم و غذاهای جدید را یاد میگرفتم و باعلاقه می پختم

 

رستوران های زنجیره ای بوراک هرساله مورد بازدید سلبریتی و شخصیت های بزرگ دنیا واقع میشود.رستوران های بوراک شعبه های مختلفی دارد.از جمله شعبه: آکسارای،تکسیم و اتیلر

خنجر از پدر !!! عجیب اما واقعی:

بوراک که پس از تلاش های زیاد طی سال های طولانی موفق به تاسیس رستوران های سی زی ان شد،هم اکنون تنها یک شعبه در اختیار دارد.پدر بوراک که طبق گفته های محمد،حسابدار همیشگی و ثابت او بوده است،نام رستوران های زنجیره ای بوراک را به یک فرد خارجی که طبق شنیده ها عرب است،فروخته است.این اتفاق شوکه کننده با واکنش فراوان کاربران و طرفداران بوراک مواجه شد.

بوراک پس از آنکه متوجه موضوع شد،تمامی اتوموبیل های گران قیمت خود را فروخته و یک شعبه در ترکیه تاسیس میکند.او از تمامی طرفداران و افرادی که او را حمایت میکنند،خواهش کرده است که اگر قصد حمایت از وی را دارند،تنها به این شعبه مراجعه کنند.

بوراک از پدر خود شکایت کرد و طبق درخواست او،عکس های او از تمامی شعبه های کلاهبرداری شده حذف گردید.دادگاه بوراک در پاییز برگزار میشود.

پیام بگذارید

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه وب شما استفاده می کند.
Home
Account
Cart
Search