لاشه گوساله جوان نر
امتیاز محصول
دسته : محصولات گوساله
وزن محصول: 250 الی 350 کیلوگرم
ارسال سریع
کیفیت برتر
سالم
گریل
این محصول قابلیت گریل کردن را دارد.می توانید برای مشاهده رسپی های محصول به صفحه آشپزی با ما مراجعه کنید .
قطعه محصول مد نظر
آب پز
این محصول قابلیت آب پز کردن را دارد.می توانید برای مشاهده رسپی های محصول به صفحه آشپزی با ما مراجعه کنید .
- توضیحات
- شرایط نگهداری
- ویژگی ها
از لاشه کامل گوساله جوان نر تهیه می گردد. این گوشت برای افرادی که تمایل به استفاده از گوشت گوسفندی ندارد توصیه می شود. گوشت گوساله نسبت به گوشت گوسفندی بافت سفت تری دارد.گوشت گوساله مناسب انواع خورشت ها ، آبگوشت و استیک و …. می باشد.
به صورت تازه 72 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه سانتی گراد ، پس از انجماد 9 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد
هر 100 گرم گوشت گوساله دارای 144 کیلوکالری ، پروتئین 35/19 گرم ، چربی 77/6 گرم و کلسترول 00/82 میلی گرم است.
✦ سوالات متدوال در رابطه با محصولات
چطور از تازگی گوشت مطمئن بشیم؟
شرکت تندیس پروتئین تمام محصولات خود را با نظارت دقیق بهداشتی و استفاده از فرآیندهای پیشرفته بستهبندی عرضه میکند. رنگ طبیعی، بافت نرم و بدون بو بودن محصولات ما، تازگی و کیفیت گوشت را تضمین میکند.
تندیس پروتئین، انواع گوشتهای برشخورده مخصوص استیک و کباب را با بهترین کیفیت ارائه میدهد. گوشت فیله و راسته برای استیک و گوشت گوسفندی یا راسته گوساله برای کباب توصیه میشود.
گوشتهای بستهبندیشده تندیس پروتئین با رعایت استانداردهای بهداشتی تهیه شدهاند و میتوانند تا ۳ روز در یخچال و تا ۶ ماه در فریزر، بدون افت کیفیت نگهداری شوند
شرکت تندیس پروتئین با ارائه محصولاتی باکیفیت، تازه و بستهبندیشده با فناوری پیشرفته، تضمین میکند که شما بهترین گوشت را برای خانوادهتان تهیه میکنید. نظارت کامل بر مراحل تولید و رعایت اصول بهداشتی، دلیل اعتماد مشتریان به ماست.