پرش لینک ها

طرز تهیه تاکو

طرز تهیه تاکو

تاکو یکی از غذاهای مشهور و محبوب مکزیکی است که به خاطر طعم تند و تیز و خوشمزه ای که دارد طرفداران زیادی در سراسر دنیا پیدا کرده است. تاکوی مکزیکی آنقدر مهم و پرطرفدار است که روز ۴ اکتبر به نام «روز ملی تاکو» نامگذاری شده است.

تنوع تاکو آنقدر زیاد است که نمی توان تمام آن ها را نام برد. به طور دقیق مشخص نیست که تاکوی مکزیکی اولین بار کی اختراع شده است اما به اعتقاد جفری پلیچر، تاریخ شناس و استاد تاریخ دانشگاه مینه سوتا به سرتاسر دنیا سفر کرده و در مورد غذاهای مکزیکی تحقیقات جامعی انجام داده است.این استاد دانشگاه تخمین می زند که تاریخچه تاکو به معادن نقره مکزیک در قرن ۱۸ برمی گردد. در آن دوره کارگران معادن به دنبال غذایی حاضر و آماده و ساندویچی می گشتند و به این ترتیب تاکو اختراع شد. تاکو از زمانی جهانی شد که به ایالات متحده نفوذ پیدا کرد. در سال ۱۹۰۵ برای اولین بار در مورد تاکو در یکی از روزنامه های آمریکا مطلبی منتشر شد و این غذای مکزیکی به مردم معرفی شد. تاکو غذایی ارزان و در عین حال خوشمزه بود و تهیه آن هم وقت چندانی نمی گرفت. به همین دلیل به سرعت محبوبیت و شهرت زیادی پیدا کرد 

تاکو با نان ترتیلا درست می شود و نان ترتیلا نیز از آرد ذرت تهیه  می شود.

در ادامه با رسپی تاکو مرغ در خدمت شما هستیم تا تجربه ی پخت یک غذای متفاوت با طعمی لذیذ را داشته باشید.

مواد لازم تاکو مرغ

1عدد

سینه مرغ

2عدد

پیاز

1عدد

فلفل دلمه ای

2حبه

سیر

به مقدار لازم

کره و روغن

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا و ادویه ایتالیایی

2قاشق غذا خوری

خامه

نصف قاشق غذا خوری

رنده پوست لیمو ترش

به مقدار لازم

نان

طرز تهیه تاکو مرغ

مرحله اول

برای درست کردن تاکو مرغ در ابتدا پیاز را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی خرد می کنیم سپس فلفل دلمه ای و مرغ را به صورت نواری و باریک خرد می نماییم.

مرحله دوم

تابه را روی حرارت می گذاریم و روغن و کره می ریزیم تا گرم شود سپس پیاز خلالی را به آن افزوده و تفت می دهیم وقتی طلایی شد سیر رنده شده را اضافه می کنیم تا بوی سیر در بیاد.

مرحله سوم

در این مرحله مرغ نواری را به تابه می افزاییم و زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا و ادویه ایتالیایی را اضافه کرده و برای ده دقیقه با حرارت بالا تفت می دهیم تا مرغ اصلا آب نیندازد.

مرحله چهارم

به جای ادویه ایتالیایی می توانید از اورگانو و آویشن هم استفاده کنید سپس فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و برای ۵ دقیقه دیگر هم تفت می دهیم در انتها خامه و رنده پوست لیمو ترش را اضافه می نماییم.

مرحله پنجم

خوب همه مواد را با هم مخلوط می نماییم و از روی حرارت بر می داریم نان ها را به صورت گرد برش می زنیم در این دستور غذایی از نان تافتون استفاده شده است داخلش را با مواد تاکو پر می کنیم.

مرحله ششم

قالب را چرب می کنیم و تاکو مرغ را کنار هم می چینیم طوری که کیپ هم باشند و باز نشوند سپس روی آن ها پنیر پیتزا می ریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه قرار می دهیم.

مرحله هفتم

بعد از گذشت ۲۰ دقیقه که روی پنیر و نان ها طلایی و برشته شد تاکو مرغ خوشمزه ما آماده سرو است از فر خارج می کنیم و با جعفری خرد شده تزئین می نماییم و سرو می کنیم.

مرحله هشتم

این غذای خوشمزه و مجلسی را می توانید برای مهمانی ها و مجالس تولد آماده نمایید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببریید . نوش جان.

 

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه وب شما استفاده می کند.
Home
Account
Cart
Search