
طرز تهیه بیکن بره
طرز تهیه استیک بره با گوشت گوسفندی تندیس پروتئین
اگر به دنبال یک غذای مجلسی، خوشطعم و در عین حال ساده هستید، استیک بره با گوشت گوسفندی تندیس پروتئین انتخاب فوقالعادهای است. در این دستور، مراحل تهیه این غذای لذیذ را با جزئیات کامل بخوانید.
مواد لازم برای دو عدد پیتزا مرغ متوسط | |
۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم | راسته یا شانه بره تندیس پروتئین |
2 حبه | سیر خردشده یا لهشده |
۱ قاشق چایخوری | رزماری تازه یا خشک |
۱ قاشق غذاخوری | آبلیمو تازه |
۲ قاشق غذاخوری | پنیر پیتزا |
به مقدار لازم | سس پیتزا یا سس گوجه |
به مقدار لازم | آویشن، نمک و فلفل |
۲۰ گرم (اختیاری) | روغن زیتون یا مایع |
2 عدد | خمیر پیتزا آماده یا خانگی |
طرز تهیه استیک
1. مرینیت کردن گوشت:
• گوشت گوسفندی تندیس پروتئین را به قطعات استیکی با ضخامت حدود ۲ سانتیمتر برش بزنید.
• سیر، رزماری، آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و گوشتها را در این ترکیب بخوابانید.
• گوشت را حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال مرینیت کنید (اگر زمان دارید، یک شب بهتر است).
2. پخت استیک:
• تابه چدنی یا گریل را روی حرارت زیاد داغ کنید.
• استیکها را بدون روغن اضافه، مستقیماً روی تابه قرار دهید.
• هر طرف گوشت را حدود ۳ تا ۴ دقیقه گریل کنید (بسته به ضخامت و میزان پخت دلخواه).
• در دقایق پایانی میتوانید کمی کره به گوشت اضافه کنید و با قاشق آب آن را روی گوشت بریزید تا براق و آبدار شود.
3. استراحت دادن استیک:
• بعد از پخت، استیکها را روی تخته یا بشقاب قرار داده و حدود ۵ دقیقه به آن استراحت دهید تا آب گوشت در بافت باقی بماند.
4. سرو:
• استیک بره را همراه با سبزیجات گریلشده، سیبزمینی تنوری یا پوره سیبزمینی سرو کنید.
نکات مهم
• میتوانید به جای رزماری از آویشن یا سبزیهای معطر دیگر استفاده کنید.
• استفاده از دماسنج گوشت برای رسیدن به پخت دلخواه (مدیوم، مدیوم-ول و…) توصیه میشود.
• اگر تابه چدنی ندارید، از تابه ضخیم معمولی نیز میتوانید استفاده کنید، ولی گریل بهتر است