کف دست گوساله با استخوان
امتیاز محصول
دسته : محصولات گوساله
وزن محصول: ۲۵ الی ۳۵ کیلوگرم
ارسال سریع
کیفیت برتر
سالم
گریل
این محصول قابلیت گریل کردن را دارد.می توانید برای مشاهده رسپی های محصول به صفحه آشپزی با ما مراجعه کنید .
قطعه محصول مد نظر
آب پز
این محصول قابلیت آب پز کردن را دارد.می توانید برای مشاهده رسپی های محصول به صفحه آشپزی با ما مراجعه کنید .
- توضیحات
- شرایط نگهداری
- ویژگی ها
این محصول از سردست گوساله پاک شده بدون سر سینه و دنده تهیه می گردد. کف دست گوساله بسیار بافت نرمی دارد و طعم آن بسیار لذیذ است. این قسمت از گوشت گوساله را می توان به صورت خورشتی استفاده کرد.
به صورت تازه ۷۲ ساعت در دمای ۰ الی ۴ درجه سانتی گراد ، پس از انجماد ۹ ماه در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد
هر ۱۰۰ گرم گوشت کف دست گوساله دارای ۱۳۲ کیلوکالری ، پروتئین ۳۴/۱۹ گرم ، چربی ۴۴/۵گرم و کلسترول ۰۰/۸۲ میلی گرم است.
✦ سوالات متدوال در رابطه با محصولات
چطور از تازگی گوشت مطمئن بشیم؟
شرکت تندیس پروتئین تمام محصولات خود را با نظارت دقیق بهداشتی و استفاده از فرآیندهای پیشرفته بستهبندی عرضه میکند. رنگ طبیعی، بافت نرم و بدون بو بودن محصولات ما، تازگی و کیفیت گوشت را تضمین میکند.
تندیس پروتئین، انواع گوشتهای برشخورده مخصوص استیک و کباب را با بهترین کیفیت ارائه میدهد. گوشت فیله و راسته برای استیک و گوشت گوسفندی یا راسته گوساله برای کباب توصیه میشود.
گوشتهای بستهبندیشده تندیس پروتئین با رعایت استانداردهای بهداشتی تهیه شدهاند و میتوانند تا ۳ روز در یخچال و تا ۶ ماه در فریزر، بدون افت کیفیت نگهداری شوند
شرکت تندیس پروتئین با ارائه محصولاتی باکیفیت، تازه و بستهبندیشده با فناوری پیشرفته، تضمین میکند که شما بهترین گوشت را برای خانوادهتان تهیه میکنید. نظارت کامل بر مراحل تولید و رعایت اصول بهداشتی، دلیل اعتماد مشتریان به ماست.