قلوه گاه گوساله با استخوان
امتیاز محصول
دسته : محصولات گوساله
وزن محصول: 5، 10 و 20 کیلوگرم
ارسال سریع
کیفیت برتر
سالم
گریل
این محصول قابلیت گریل کردن را دارد.می توانید برای مشاهده رسپی های محصول به صفحه آشپزی با ما مراجعه کنید .
قطعه محصول مد نظر
آب پز
این محصول قابلیت آب پز کردن را دارد.می توانید برای مشاهده رسپی های محصول به صفحه آشپزی با ما مراجعه کنید .
- توضیحات
- شرایط نگهداری
- ویژگی ها
این محصول از قلوه گاه با استخوان گوساله تهیه می گردد. گوشت قلوه گاه گوساله یکی از لذیذترین بخش های گوشت گوساله است و از آن برای طبخ انواع کباب ها ، استیک ها ، حلیم بادمجان ، آبگوشت ، حلیم ، کباب کوبیده و همبرگر استفاده میشود
به صورت تازه 72 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه سانتی گراد ، پس از انجماد 9 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد
هر 100 گرم قلوه گاه دارای 163کیلو کالری ، چربی 66/5گرم ، پروتئین26/32 گرم وکلسترول 00/79میلی گرم است
✦ سوالات متدوال در رابطه با محصولات
چطور از تازگی گوشت مطمئن بشیم؟
شرکت تندیس پروتئین تمام محصولات خود را با نظارت دقیق بهداشتی و استفاده از فرآیندهای پیشرفته بستهبندی عرضه میکند. رنگ طبیعی، بافت نرم و بدون بو بودن محصولات ما، تازگی و کیفیت گوشت را تضمین میکند.
تندیس پروتئین، انواع گوشتهای برشخورده مخصوص استیک و کباب را با بهترین کیفیت ارائه میدهد. گوشت فیله و راسته برای استیک و گوشت گوسفندی یا راسته گوساله برای کباب توصیه میشود.
گوشتهای بستهبندیشده تندیس پروتئین با رعایت استانداردهای بهداشتی تهیه شدهاند و میتوانند تا ۳ روز در یخچال و تا ۶ ماه در فریزر، بدون افت کیفیت نگهداری شوند
شرکت تندیس پروتئین با ارائه محصولاتی باکیفیت، تازه و بستهبندیشده با فناوری پیشرفته، تضمین میکند که شما بهترین گوشت را برای خانوادهتان تهیه میکنید. نظارت کامل بر مراحل تولید و رعایت اصول بهداشتی، دلیل اعتماد مشتریان به ماست.