پرش لینک ها

طرز تهیه بیکن گوشت

طرز تهیه بیکن گوشت

بیکن (Bacon) نوعی خوراک فراوری شده از گوشت خوک است که شبیه به کالباس و ژامبون بوده و در کشورهای اسلامی با گوشت‌ حلال گوشت گوسفند، گوساله، مرغ و بوقلمون درست می‌شود.بیکن گوشت گوساله یکی از پرطرفدارترین غذاهایی است که در وعده های مختلف غذایی سرو می شود و در این بخش طرز تهیه بیکن گوساله را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه بیکن گوشت

گوشت                            یک کیلو گرم

پودر قند                         یک پیمانه

نمک دریا                        یک پیمانه

تخم گشنیز                     یک قاشق چای خوری

پور خردل                       یک قاشق چای خوری

پاپریک                          یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه                       یک قاشق چای خوری

پودر سیر و پودر پیاز          از هر کدام یک قاشق چای خوری

زیره سبز                        یک قاشق چای خوری

طرز تهیه بیکن گوشت

ابتدا باید گوشت را ورقه ورقه کنید و سعی کنید آن را به کمک یک حوله کاغذی خشک کنید.1

2.زمانی که در حال تهیه بیکن هستید باید مراقب بهداشت دست هایتان باشید و سعی کنید همیشه دست هایتان تمیز و دور از میکروب باشد

3.بهتر از قبل از اینکه ادویه ها را  به گوشت اضافه کنید آنها را در یک ظرف دیگر با هم ترکیب کنید

4.بعد از این که چاشنی گوشت را تهیه کردید می توانید ورقه های نازک گوشت را روی چاشنی آماده شده بغلتانید و برای چند دقیقه ادویه ها روی گوشت بمالید

5.این مرحله از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد بنابراین سعی کنید این کار را به بهترین شکل ممکن انجام داده و تمام سطح گوشت را به ادویه آغشته کنید

6.بعد از اینکه مطمئن شدید گوشت شما به ادویه آغشته شده است می توانید آن را درون یک ظرف پلاستیکی یا فویل آلومینیومی قرار دهید و درب آن را کامل ببندید

7.بیکن را می‌توانید در یخچال به مدت ۱۰ تا ۱۴ روز نگهداری کنید و در این مدت بهتر است سعی کنید محتویات داخل کیسه را با ماساژ دادن از درون گوشت خارج کنید

8.مدت زمانی که باید گوشت بسته بندی شده را در یخچال نگه دارید بستگی به برش های گوش دارد. به عنوان مثال می‌توان به گوشی که ضخامت ۵ سانتیمتر دارد اشاره کرد که برای آماده‌سازی آن فقط یک هفته زمان نیاز است و شما می توانید بعد از یک هفته گوش را از یخچال خارج کرده و آن را استفاده کنید

9.زمانی که گوشت را از یخچال خارج می کنید باید بافت کامل محکمی داشته باشد و هیچ نقطه و لکی روی آن نباشد.

10.برای این که بتوانید از گوشت استفاده کنید لازم است آن را شسته و با استفاده از حوله کاغذی خشک کنید

11.گوشت را روی یک صافی قرار داده و زیر آن را یک ظرف گود بگذارید.

12.اجازه بدهید یک روز در یخچال بماند تمامی آب اضافی آن خارج شود.

13.حال غذای شما آماده است و شما می توانید آن را پخته و یا به صورت دودی آماده کنید.

نحوه پختن بیکن در فر

اگر دوست دارید بیکن را در فر بپزید باید دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت را برای آن انتخاب کنید. حدوداً ۲ ساعت طول می کشد تا گوشت به خوبی پخته شده و آماده سرو شود. اگر این نوع پختن را انتخاب می کنید می ‌توانید حدوداً یک ماه در یخچال و یک سال در فریزر از گوشت پخته شده نگهداری کنید

دودی کردن بیکن

یکی دیگر از روش هایی که می توانید از آن استفاده کنید و مزه خوبی به گوشت بدهید این است که آن را به صورت دودی تهیه کنید و برای این کار می‌توانید از اسانس دود مایع استفاده کنید. بنابراین بهتر است از اسانس استفاده کنید که از دود طبیعی تهیه شده باشد. برای این کار ابتدا باید گوشت درون فر قرار داده و دمای ۲۰۰ درجه را برای آن انتخاب کنید و بگذارید دو ساعت بپزد. بعد از آن می توانید با استفاده از یک برس تمام سطح بیکن را با اسانس دودی کرده و آن را به مدت نیم ساعت در هوای آزاد قرار دهید تا خشک شود. این نوع گوشت را هم می توانید همانند قبل به مدت سی روز در یخچال و یک سال در فریزر نگه دارید

طرز تهیه بیکن مرغ

مواد لازم برای تهیه بیکن مرغ

سینه مرغ چرخ شده                 ۴۰۰ گرم

سیر                                      ۲ حبه

تخم مرغ                                 ۱ عدد

گلوتن                                   ۲۰ گرم

نشاسته ذرت                          ۲۰ گرم

شیر خشک                            ۱۰گرم

نمک                                    ۱۰ گرم

روغن                                   ۵۰ گرم

آب خنک                              ۶۰ گرم

ادویه شامل تخم گشنیز             ۵ گرم

پاپریکا                                  ۲ گرم

فلفل قرمز                             ۲ گرم

جوز هندی                            ۱ گرم

پنیر ورقه ای گودا

پاپریکا مایع یا رنگ خوراکی ژله ای

طرز تهیه بیکن مرغ پنیری خانگی در فر

مرحله اول: چرخ کردن سینه مرغ

ابتدا سینه بدون استخوان مرغ را از چرخ گوشت رد کنید تا یکدست شود دقت کنید نباید سینه مرغ را از همان ابتدا به صورت درسته در غذاساز بریزیم و با مواد میکس کنید زیرا گرم شدن گوشت مرغ باعث خراب شدن بیکن می شود حالا سینه مرغ چرخ شده را به همراه ۲ حبه سیر داخل غذاساز ریخته و مواد را میکس کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

در ادامه تخم مرغ را اضافه کنید و ۱ دقیقه مواد را هم بزنید سپس گلوتن و پودر پیاز و خردل و پاپریکا و نشاسته ذرت و نمک و شیر خشک را به همراه تخم گشنیز و جوز هندی اضافه کنید و ۱ دقیقه هم بزنید تا مواد خوب میکس شوند سپس آب را اضافه کنید و مواد را هم بزنید در همین حین به تدریج روغن را اضافه کنید که بهتر است از روغن پخت و پز استفاده کنید حالا مواد را با لیسک زیر و رو کنید تا مواد به خوبی یکدست شود.

مرحله سوم: افزودن به قالب

بعد از ۱ دقیقه مواد آماده شده، حالا مواد را به ۲ قسمت تقسیم کنید و برای یکی رنگ خوراکی پاپریکا استفاده کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود و کاسه دیگر را ساده بگذارید بماند. سپس قالب لوف را بردارید و داخل آن را فویل بپوشانید و کاملا داخل آن را صاف کنید. در ادامه یک کاسه کوچک آب سرد کنار دست خود قرار دهید و با قاشق که داخل آب سرد زدید از مواد پاپریکایی بردارید و داخل قالب بریزید و حالا خوب آن را صاف و یکدست کنید و روی آن پنیر ورقه ای اضافه کنید.

مرحله چهارم: پخت بیکن مرغ

در ادامه قسمت ساده را نیز اضافه کنید و با قاشق آن را خیس کنید تا راحت تر مواد را پخت کنید و خوب فشار دهید تا منسجم شود سپس روی قالب را با فویل کاملا بپوشانید و داخل سینی آب ریخته و قالب را داخل سینی قرار دهید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۳۰ قرار دهید تا پخته شود و برای ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خنک شود سپس از قالب خارج کنید و بعد برش بزنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه بیکن مرغ

اصلا نباید مواد گرم شود و باید از غذاساز استفاده کنید تا گوشت گرم نشود

می توانید مواد را در چند رنگ و طعم و مزه های مختلف تهیه کنید

گلوتن و شیر خشک را از لوازم قنادی می توانید تهیه کنید

می توانید از بوقلمون یا گوشت گوساله یا میکس هر دو استفاده کنید

 

پیام بگذارید

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه وب شما استفاده می کند.
Home
Account
Cart
Search