پرش لینک ها

طرز تهیه بیف استراگانف

بیف استرگانف یک غذای پرطرفدار و خوشمزه روسی است که گفته می شود چند محقق بیف استرگانف را نسخه ی ارتقا یافته ی یک غذای قدیمی روسی می دانند که طرز تهیه آن در کتاب های قدیمی آشپزی روسی وجود دارد اما در روایت دیگری نیز هست که می گویند یک سرآشپز فرانسوی که برای خانواده سلطنتی و اشرفی در سنپترزبورگ  کارمی کرد،این غذا را با گوشت و خامه ابداع کرد و به خاطر نام کارفرمایش( پنت پاول الکساندرویچ استراگانف )آن را بیف استراگانف نامید.در هر صورت غذایی خوشمزه به نام بیف استراگانف متولد شد.

با رسپی ما بیف استراگانف اورجینال را تجربه کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه بیف استراگانف

500 گرم

فیله گوساله

1عدد

پیاز درشت

1.5 لیوان

شیر

3 قاشق غذا خوری

آرد

400گرم

قارچ

1عدد

عصاره گوساله

4قاشق غذا خوری

خامه صبحانه

70گرم

کره

5عدد

سیب زمینی

4قاشق غذا خوری

روغن مایع

1.9قاشق غذا خوری

پودر سیر

به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه بیف استرگانف:

مرحله اول

برای تهیه بیف استراگانف خوشمزه در ابتدای کار فیله گوساله را به صورت نواری باریک برش زده و کنار می گذاریم، سپس پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و به همراه نصف کره و روغن مایع درون یک تابه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا تابه را روی حرارت گذاشته و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود، سپس ۱ قاشق غذاخوری از آرد را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. در ادامه فیله گوساله را می‌ افزاییم

مرحله سوم

حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ پیدا کند و کمی سرخ شود، سپس مقداری فلفل سیاه به همراه یک لیوان آب به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم گوشت به مدت ۱ ساعت درون تابه بجوشد تا کاملا پخته شود

مرحله چهارم

برای درست کردن سس قارچ، خامه را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط هماهنگ شود. در ادامه باقی مانده کره را به همراه روغن و آرد درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت می گذاریم

مرحله پنجم

حالا آرد را به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود، سپس قارچ ها را شسته و به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم. در ادامه قارچ را به همراه پودر سیر، عصاره گوساله و مقداری فلفل سیاه و نمک به تابه می افزاییم

مرحله ششم

حالا تفت می دهیم تا قارچ کمی نرم شود و در این فاصله شیر را درون یک کاسه کوچک ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد، سپس شیر جوشیده شده را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند

مرحله هفتم

در ادامه اجازه می دهیم سس قارچ به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند تا به غلظت برسد. در این فاصله پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و با دندانه های درشت رنده، رنده کرده و درون کاسه حاوی آب سرد می ریزیم

مرحله هشتم

حالا سیب زمینی خلالی را چندین مرتبه با آب سرد می شوییم تا نشاسته آنها شسته شود، سپس درون آبکش ریخته تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه سیب زمینی خلالی را روی دستمال حوله ای پهن می کنیم

مرحله نهم

حالا اجازه می دهیم رطوبت اضافی سیب زمینی ها کاملا از بین برود. پس از گذشت ۱۵ دقیقه فیله های گاو را به تابه حاوی سس قارچ اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا سس به خورد فیله ها برود

مرحله دهم

در ادامه اجازه می دهیم فیله‌ ها به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه درون سس بمانند تا مزه دار شوند. در این فاصله درون یک قابلمه مناسب مقدار زیادی روغن مایع ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا روغن به خوبی گرم شود

مرحله یازدهم

حالا سیب زمینی های خلالی را درون قابلمه ریخته و به خوبی سرخ می کنیم، سپس روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان کشیده شود. پس از گذشت ۱۰ دقیقه تابه را از روی حرارت بر می داریم

مرحله دوازدهم

در این مرحله بیف استراگانف را درون ظرف مورد نظرمان ریخته، سپس سس قارچ را به صورت پخش روی آن می ریزیم. در نهایت روی بیف استراگانف را با سیب زمینی سرخ شده تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه وب شما استفاده می کند.
Home
Account
Cart
Search