بال و بازو خرچنگی با نوک مرغ تازه
امتیاز محصول
دسته : محصولات مرغ
وزن محصول: 5، 10 و 20 کیلویی
ارسال سریع
کیفیت برتر
سالم
گریل
این محصول قابلیت گریل کردن را دارد.می توانید برای مشاهده رسپی های محصول به صفحه آشپزی با ما مراجعه کنید .
قطعه محصول مد نظر
آب پز
این محصول قابلیت آب پز کردن را دارد.می توانید برای مشاهده رسپی های محصول به صفحه آشپزی با ما مراجعه کنید .
- توضیحات
- شرایط نگهداری
- ویژگی ها
این محصول از بازو و بال با نوک مرغ چسبیده به هم تهیه می گردد هر بال و بازو، پاک شده و فاقد خون مردگی و شکستگی می باشد. قسمت بازو و بال مرغ ، گوشت نرم ، لطیف و لذیذی دارد. و به راحتی پخته و سرخ میشود. بازو و بال مرغ را میتوان به روشهای گوناگونی تهیه و نوش جان کرد. این قسمت از مرغ به صورت خورشتی، سوخاری، سرخ شده، گریل شده ،کبابی ، خوراک بال بازو و ته چین بال بازو و غیره مورد استفاده قرار میگیرد.
به صورت تازه 72 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه سانتی گراد ، پس از انجماد 9 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد
: هر 100 گرم بال مرغ دارای 203 کیلوکالری، 5/30 گرم پروتئین و 1/8 گرم چربی است.
هر 100 گرم گوشت بازو مرغ دارای 172 کیلوکالری، 3/28 گرم پروتئین و 7/5 گرم چربی است
✦ سوالات متدوال در رابطه با محصولات
چطور از تازگی گوشت مطمئن بشیم؟
شرکت تندیس پروتئین تمام محصولات خود را با نظارت دقیق بهداشتی و استفاده از فرآیندهای پیشرفته بستهبندی عرضه میکند. رنگ طبیعی، بافت نرم و بدون بو بودن محصولات ما، تازگی و کیفیت گوشت را تضمین میکند.
تندیس پروتئین، انواع گوشتهای برشخورده مخصوص استیک و کباب را با بهترین کیفیت ارائه میدهد. گوشت فیله و راسته برای استیک و گوشت گوسفندی یا راسته گوساله برای کباب توصیه میشود.
گوشتهای بستهبندیشده تندیس پروتئین با رعایت استانداردهای بهداشتی تهیه شدهاند و میتوانند تا ۳ روز در یخچال و تا ۶ ماه در فریزر، بدون افت کیفیت نگهداری شوند
شرکت تندیس پروتئین با ارائه محصولاتی باکیفیت، تازه و بستهبندیشده با فناوری پیشرفته، تضمین میکند که شما بهترین گوشت را برای خانوادهتان تهیه میکنید. نظارت کامل بر مراحل تولید و رعایت اصول بهداشتی، دلیل اعتماد مشتریان به ماست.