پرش لینک ها

بال و بازو خرچنگی با نوک مرغ تازه

امتیاز محصول
دسته : محصولات مرغ
وزن محصول: 5، 10 و 20 کیلویی
ارسال سریع

b
کیفیت برتر

سالم

گریل

گریل

این محصول قابلیت گریل کردن را دارد.می توانید برای مشاهده رسپی های محصول به صفحه آشپزی با ما مراجعه کنید .

قطعه محصول مد نظر
آب پز

آب پز

این محصول قابلیت آب پز کردن را دارد.می توانید برای مشاهده رسپی های محصول به صفحه آشپزی با ما مراجعه کنید .

این محصول از بازو و  بال با نوک مرغ چسبیده به هم تهیه  می گردد هر بال و بازو، پاک شده و فاقد خون مردگی و شکستگی می باشد. قسمت بازو و بال مرغ ، گوشت نرم ، لطیف و لذیذی دارد. و به راحتی پخته و سرخ می‌شود.  بازو و بال مرغ را می‌توان به روش‌های گوناگونی تهیه و نوش جان کرد. این قسمت از مرغ به صورت خورشتی، سوخاری، سرخ شده، گریل شده ،کبابی ، خوراک بال بازو و ته چین بال بازو  و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به صورت تازه 72 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه سانتی گراد ، پس از انجماد 9 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد

: هر 100 گرم بال مرغ دارای  203 کیلوکالری، 5/30 گرم پروتئین و 1/8 گرم چربی است.

هر 100 گرم گوشت  بازو مرغ  دارای 172 کیلوکالری، 3/28 گرم پروتئین و 7/5 گرم چربی است

✦ سوالات متدوال در رابطه با محصولات

چطور از تازگی گوشت مطمئن بشیم؟

شرکت تندیس پروتئین تمام محصولات خود را با نظارت دقیق بهداشتی و استفاده از فرآیندهای پیشرفته بسته‌بندی عرضه می‌کند. رنگ طبیعی، بافت نرم و بدون بو بودن محصولات ما، تازگی و کیفیت گوشت را تضمین می‌کند.

تندیس پروتئین، انواع گوشت‌های برش‌خورده مخصوص استیک و کباب را با بهترین کیفیت ارائه می‌دهد. گوشت فیله و راسته برای استیک و گوشت گوسفندی یا راسته گوساله برای کباب توصیه می‌شود.

گوشت‌های بسته‌بندی‌شده تندیس پروتئین با رعایت استانداردهای بهداشتی تهیه شده‌اند و می‌توانند تا ۳ روز در یخچال و تا ۶ ماه در فریزر، بدون افت کیفیت نگهداری شوند

شرکت تندیس پروتئین با ارائه محصولاتی باکیفیت، تازه و بسته‌بندی‌شده با فناوری پیشرفته، تضمین می‌کند که شما بهترین گوشت را برای خانواده‌تان تهیه می‌کنید. نظارت کامل بر مراحل تولید و رعایت اصول بهداشتی، دلیل اعتماد مشتریان به ماست.

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه وب شما استفاده می کند.
Home
Account
Cart
Search