پرش لینک ها

بال و بازو خرچنگی با نوک مرغ تازه

امتیاز محصول
دسته : محصولات مرغ
وزن محصول: 5، 10 و 20 کیلویی
ارسال سریع

b
کیفیت برتر

سالم

گریل

گریل

این محصول قابلیت گریل کردن را دارد.می توانید برای مشاهده رسپی های محصول به صفحه آشپزی با ما مراجعه کنید .

قطعه محصول مد نظر
آب پز

آب پز

این محصول قابلیت آب پز کردن را دارد.می توانید برای مشاهده رسپی های محصول به صفحه آشپزی با ما مراجعه کنید .

این محصول از بازو و  بال با نوک مرغ چسبیده به هم تهیه  می گردد هر بال و بازو، پاک شده و فاقد خون مردگی و شکستگی می باشد. قسمت بازو و بال مرغ ، گوشت نرم ، لطیف و لذیذی دارد. و به راحتی پخته و سرخ می‌شود.  بازو و بال مرغ را می‌توان به روش‌های گوناگونی تهیه و نوش جان کرد. این قسمت از مرغ به صورت خورشتی، سوخاری، سرخ شده، گریل شده ،کبابی ، خوراک بال بازو و ته چین بال بازو  و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به صورت تازه 72 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه سانتی گراد ، پس از انجماد 9 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد

: هر 100 گرم بال مرغ دارای  203 کیلوکالری، 5/30 گرم پروتئین و 1/8 گرم چربی است.

هر 100 گرم گوشت  بازو مرغ  دارای 172 کیلوکالری، 3/28 گرم پروتئین و 7/5 گرم چربی است

✦ سوالات متدوال در رابطه با محصولات

چطور از تازگی گوشت مطمئن بشیم؟

شرکت تندیس پروتئین تمام محصولات خود را با نظارت دقیق بهداشتی و استفاده از فرآیندهای پیشرفته بسته‌بندی عرضه می‌کند. رنگ طبیعی، بافت نرم و بدون بو بودن محصولات ما، تازگی و کیفیت گوشت را تضمین می‌کند.

تندیس پروتئین، انواع گوشت‌های برش‌خورده مخصوص استیک و کباب را با بهترین کیفیت ارائه می‌دهد. گوشت فیله و راسته برای استیک و گوشت گوسفندی یا راسته گوساله برای کباب توصیه می‌شود.

گوشت‌های بسته‌بندی‌شده تندیس پروتئین با رعایت استانداردهای بهداشتی تهیه شده‌اند و می‌توانند تا ۳ روز در یخچال و تا ۶ ماه در فریزر، بدون افت کیفیت نگهداری شوند

شرکت تندیس پروتئین با ارائه محصولاتی باکیفیت، تازه و بسته‌بندی‌شده با فناوری پیشرفته، تضمین می‌کند که شما بهترین گوشت را برای خانواده‌تان تهیه می‌کنید. نظارت کامل بر مراحل تولید و رعایت اصول بهداشتی، دلیل اعتماد مشتریان به ماست.

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه وب شما استفاده می کند.
Home
Account
Cart
Search
تندیس پروتئین وارد میادین تره بار شد